среда, 23 ноября 2022 г.

Kali Audio IN-UNF – трисмугові студійні монітори ближнього поля

Kali Audio IN-UNF – трисмугові студійні монітори ближнього поля

Компанія Kali Audio випускає активну моніторну систему, яка підійде як для домашніх студій, так і мультимедійного використання. Повідомляється, що новинка здатна забезпечити високу деталізацію звуку на відстані витягнутої руки.

Заявлено, що система спеціально розроблена для розміщення на столі користувача з урахуванням того, що стіл є акустичним елементом (в IN-UNF враховуються відображення від динаміків до столу та вух користувача). Звукова система Kali Audio складається з посилення класу D із загальною потужністю 320 Вт, блоку НЧ (з двома 4,5” вуферами) та двох 4” моніторів СЧ/ВЧ, оснащених тими ж випромінювачами, що і студійні моделі Kali IN-5 та IN -8. Крім цього, монітори мають DSP для керування системою, включаючи їх налаштування, схему лімітера, а також обираються користувачем пресети еквалайзера.


Зазначається, що користувачі можуть встановити НЧ блок IN-UNF горизонтально (наприклад, під монітором) або вертикально. За словами виробника, горизонтальне положення НЧ динаміків запобігає передачі вібрацій на стіл. Комутаційні можливості представлені у вигляді порту USB-C (24 біт/48 кГц), оптичного входу, роз'єму 3,5 мм та стерео-входів TRS.

Архів блогу