суббота, 12 ноября 2022 г.

Audio Developer Conference 2022 - конференція розробників аудіо 2022

Audio Developer Conference 2022 - конференція розробників аудіо 2022

Продюсери щорічної конференції розробників аудіо (ADC) оголосили, що квитки на очний захід цього року розпродані через високий попит, проте квитки, як і раніше, доступні для тих, хто хоче відвідати онлайн через платформу віртуального майданчика Gather з 14 листопада. та 16 листопада 2022 р.

На конференції буде представлено 65 доповідей, основних доповідей, панелей та семінарів, присвячених технологіям розробки звуку, включаючи музичні програми, ігри, обробку звуку та вбудовані системи. Учасники зможуть набути нових навичок та взяти участь у нетворкінгу для кар'єрного зростання завдяки прямому контакту з представниками Apple, Focusrite, Avid, GPU Audio, Audiotonix, NVIDIA та багатьох інших.

На ADC22 буде порушено широке коло тем, у тому числі:
    Музичні інструменти із «Зоряного шляху» Астрід Бін
    Неповнота - це особливість, а не помилка, Девід Зікареллі
    Вирішення проблем з обробкою звуку GPU за допомогою GPU Audio та NVIDIA Deep Learning Institute
    Панель перевірки стану аудіоіндустрії за участю генеральних та технічних директорів компаній Focusrite, InMusic, Image-Line Software та Source Elements
    Тези доповідей з конкурсу ADC Call for Papers, обрані спільнотою розробників аудіо Конференція цього року також сприятиме різноманітності та доступності шляхом проведення таких заходів, як Celebrating Women in Audio, а також демонстрації продукції Accessibility Zone, представленої Джейсоном Дасентом.

Команда ADC побудувала віртуальний конференц-зал із використанням платформи Gather, щоб надати онлайн-учасникам унікальний та захоплюючий досвід. Віртуальні учасники можуть створити аватар та увійти до віртуального конференц-залу, щоб поспілкуватися з іншими відвідувачами, відвідати стенди спонсорів, отримати доступ до переговорів через конференц-зали та провести зустрічі з іншими віртуальними гостями.

Онлайн-квитки надають доступ до онлайн-конференції, включаючи онлайн-семінари, всі доповіді, конференц-сервер Discord та віртуальний виставковий зал. Ціни на квитки починаються від 49 фунтів стерлінгів (приблизно 56 доларів США), і їх можна придбати безпосередньо в ADC за посиланням нижче.

Архів блогу