четверг, 10 ноября 2022 г.

iZotope Audiolens – аналізатор референсів

 iZotope Audiolens – аналізатор референсів

iZotope випускає програму-компаньйон для Ozone і Neutron, що надає більш доступну роботу з референс-треками. Програмне забезпечення працює на macOS 11.7 або пізнішої версії (включаючи вбудовану підтримку процесорів Apple Silicon) та Windows 10 або пізнішої версії у вигляді окремої програми.

Новинка дозволяє аналізувати будь-яку доріжку з потокової платформи або іншої програми, а потім надіслати цей профіль інтелектуальним помічникам ІІ в наборах для відомості та майстерингу. Повідомляється, що програма збирає дані про основні звукові характеристики, включаючи гучність, еквалізацію, динаміку та ширину стереозвуку, допомагаючи порівнювати та зіставляти референсні треки та звуки.

Заявлено, що будь-які референси, які користувач аналізує та зберігає, відображаються в iZotope Ozone 10 або Neutron 4. Це спрощує налаштування інтелектуального помічника з майстерінгу в Ozone. Повідомляється, що для роботи потрібно натиснути Capture в Audiolens під час відтворення, потім проаналізувати фрагмент треку тривалістю до 3,5 хвилин і зберегти в профіль. Після цього потрібно запустити головного помічника в Ozone і все інше зробить ІІ.

iZotope Audiolens є безкоштовно для завантаження з офіційного сайту izotope. Ця пропозиція дійсна до 22 листопада 2022 року, після чого вона стане платною.

Архів блогу