среда, 7 декабря 2022 г.

ESI Neva Duo – звукова USB карта

ESI Neva Duo – звукова USB карта

Після звукової карти Uno, компанія ESI представляє модель Duo, яка є розширеним інтерфейсом у серії Neva з підтримкою USB 3.1 і можливістю записувати з частотою дискретизації до 192 кГц і роздільною здатністю 24 біт.

Звукова карта оснащується двома мікрофонними передсилювачами з посиленням до 50 дБ на двох комбінованих входах XLR/TRS з фантомним живленням та режимом Hi-Z. Крім іншого, є TRS вихід на навушники та моніторний вихід TRS (L-R). Також, як і молодша модель, новинка має динамічний діапазон АЦП 97 дБ, і 107 дБ на ЦАП.

Крім цього пристрій пропонує кнопку для включення апаратного прямого моніторингу з нульовою затримкою, поставляється з професійними драйверами ASIO і включає функцію loopback DirectWIRE. Neva Duo підключається до комп'ютера через порт USB-C, живиться від шини та працює на Windows з ASIO 2.0, MME, WDM, DirectSound та на macOS через власний звуковий драйвер CoreAudio USB від Apple. Повідомляється, що інтерфейс комплектується таким програмним забезпеченням як Bitwig Studio 8-Track, Cubasis LE (для iPad), WaveLab LE, Audified in Tone ESI Edition та тримісячною підпискою на віртуальну студію JackTrip.