понедельник, 12 декабря 2022 г.

Audeze Maxwell – планарні бездротові геймерські навушники

Audeze Maxwell – планарні бездротові геймерські навушники

Компанія Audeze анонсує випуск повнорозмірних навушників із шумозаглушенням для PC, XBOX та PlayStation, які оснащуються фірмовими ізодинамічними випромінювачами діаметром 90 мм, а також магнітами Fluxor, звуковими котушками Uniforce та хвилеводами Fazor.

Навушники підтримують звук високої роздільної здатності до 24 біт/96 кГц через USB-C або бездротовий зв'язок (Bluetooth 5.3/ адаптер USB) з підтримкою LE Audio, LC3plus та таких кодеків як LDAC, AAC, SBC, крім цього, навушники можна підключити через роз'єм 3.5 мм. Для спілкування в голосових ігрових чатах передбачено знімний мікрофон з технологією шумоподавлення FILTER із спеціальним процесором для автоматичного видалення фонового шуму.

Зазначається, що мікрофон можна настроювати за допомогою еквалайзера п'ятисмугового. Крім іншого, модель Maxwell пропонує знімні амбушюри, оголов'я з пружинної сталі, можливість легко перемикатися між пристроями завдяки Bluetooth Multipoint і має функцію Dolby Atmos з додатком Dolby Access для персоналізації просторового звучання (функція Dolby Atmos доступна тільки для версії XBOX). У бездротовому режимі навушники можуть працювати до 80 годин з часом заряджання 20 хвилин.