среда, 14 декабря 2022 г.

 ADI-2/4 Pro SE – АЦП/ЦАП конвертер та High-End підсилювач для навушників RME

RME ADI-2/4 Pro SE – АЦП/ЦАП конвертер та High-End підсилювач для навушників

Компанія RME представляє інтерфейс, який підтримує перетворення до 32 біт/768 кГц та має відношення сигнал/шум 123 дБА. Слід зазначити, що він сумісний з macOS, а під Windows використовує драйвер серії RME MADIface для повної сумісності з WDM та ASIO.

Заявлено, що пристрій оснащується якісним DSP, що додає різноманітну обробку звуку, включаючи п'ятисмуговий еквалайзер, швидке регулювання НЧ/ВЧ та Crossfeed. Крім того, RME ADI-2/4 Pro SE має режим RIAA для прямого оцифрування вінілових платівок з високою якістю, а також може бути ефективним рішенням для запису/відтворення DSD або задіяний як комп'ютерний звуковий USB інтерфейс.

Для аналогового входу/виходу на задній панелі девайса є пара комбінованих входів XLR/TRS, пара виходів XLR, пара виходів TRS та Trig Out. На передній панелі розташовані два стереовиходи для навушників Extreme Power для зручного балансного підключення всіх навушників, у тому числі IEM через роз'єм Pentaconn 4,4 мм. Підсилювач для навушників має такі характеристики: небалансний вихід 2,1 Вт і балансний вихід 3,4 Вт при 32 Ом на канал. Крім того, повідомляється, що в режимі True Balanced максимальний вихідний рівень ADI-2/4 Pro SE підвищується до +7 dBu для IEM, +13 dBu для Low Power і +25 dBu для High Power.

Для цифрових підключень інтерфейс пропонує пару оптичних входів/виходів SPDIF/ADAT і коаксіальні SPDIF (RCA) і AES I/O (XLR) через кабель, що входить до комплекту. Крім цього, RME ADI-2/4 Pro SE поставляється з бездротовим пультом дистанційного керування, кабелем з дев'ятиконтактним роз'ємом D-sub на подвійний XLR та подвійний RCA, а також блоком живлення на 40 Вт. Зазначається, що виходи Balanced Line та Balanced Phones можна використовувати одночасно, навіть із різними джерелами/сигналами, а балансний TRS ззаду може живитися від сигнального тракту Line 1/2 або Phones 3/4, що відкриває доступ для обробки інсерт-ефектів під час процесу майстерингу.