среда, 7 декабря 2022 г.

CEntrance English Channel – набір для підкастингу та звукозапису

CEntrance English Channel – набір для підкастингу та звукозапису

CEntrance анонсує випуск комплекту для підкастингу, який включає три пристрої, а також спеціальний настільний корпус.

Перший девайс SoapBox оснащується мікрофонним підсилювачем, що забезпечує посилення до 70 дБ, з фільтром ВЧ, що перемикається, фантомним живленням і функцією Hi-Z. Крім цього є гейт, компресор на основі VCA та де-есер. Вхід забезпечується комбінованим роз'ємом XLR/TRS, а вихід пропонується через роз'єм XLR.

Другий пристрій BlackCab є трисмуговим параметричним еквалайзером з посиленням ± 9 дБ для кожної смуги. Вхід/вихід пристрою реалізовано на роз'ємах XLR. Третім у наборі оголошено PortCaster, який є комбінацією звукового інтерфейсу (24-біт/192 кГц) та рекордера (запис йде на карту MicroSD). У цьому комплекті постачається спеціальна версія пристрою PortCaster R4S без акумулятора та живлення від шини USB-C. Крім цього, пристрій має два додаткові мікрофонні передсилювачі з двома входами XLR і здатний записувати звук під час прямої трансляції.

Крім іншого, в комплекті поставляється спеціальний корпус, що дозволяє закріпити три пристрої разом та підключити до них живлення від джерела USB-C. Корпус доступний у семи колірних варіантах: чорному, сірому, золотому, червоному, синьому, лаймовому та лимонному.