среда, 7 декабря 2022 г.

ESI Neva Uno - звукова USB карта

ESI Neva Uno - звукова USB карта

Компанія ESI анонсує серію бюджетних звукових карт Neva, де першою моделлю представлений інтерфейс Uno з підтримкою USB 3.1 та перетворенням із частотою дискретизації до 192 кГц та роздільною здатністю 24 біт.

Новинка оснащується одним мікрофонним підсилювачем (посилення до 50 дБ) з комбінованим роз'ємом XLR/TRS з фантомним живленням та одним інструментальним входом Hi-Z на роз'ємі TRS. Крім цього, є TRS вихід для навушників та парний вихід RCA.

Також повідомляється, що динамічний діапазон АЦП становить 97 дБ, а ЦАП пропонує динамічний діапазон 107 дБ.

Крім іншого, девайс має кнопку для включення апаратного прямого моніторингу з нульовою затримкою, поставляється з професійними драйверами ASIO і включає функцію loopback DirectWIRE. Пристрій підключається до комп'ютера через USB-C (з живленням від шини) та працює на Windows з ASIO 2.0, MME, WDM, DirectSound та на macOS через власний звуковий драйвер CoreAudio USB від Apple. Заявлено, що інтерфейс комплектується таким софтом як Bitwig Studio 8-Track, Cubasis LE (для iPad), WaveLab LE, Audified in Tone ESI Edition та тримісячною підпискою на віртуальну студію JackTrip.