среда, 19 октября 2022 г.

Arturia MiniLab 3 – MIDI-клавіатура/контролер

Arturia MiniLab 3 – MIDI-клавіатура/контролер

Arturia представляє девайс із 25 клавішами, розширеними елементами управління, глибокою інтеграцією плагінів DAW та Arturia, а також великим набором програмного забезпечення. Заявлено, що міді контролер має сценарії для інтеграції з такими DAW як Ableton Live, FL Studio, Logic, Bitwig і Reason.

Новинка, крім тонкої преміальної клавіатури, пропонує вісім педів з підсвічуванням, 9 регуляторів, невеликий дисплей, чотири фейдери, кнопки перемикання октав, режим Hold і Chord, вбудований арпеджіатор, транспонування та можливість зберігати до восьми користувальних пресетів. Виробник зазначає, що корпус девайсу виготовлений із міцної конструкції, що складається не менше ніж на 50% із переробленого пластику.

Крім того, пристрій поставляється з повним пакетом програмного забезпечення для створення музики, включаючи Analog Lab Intro, Ableton Live Lite, UVI Model D, Native Instruments The Gentleman, семпл-пак з підпискою на Loopcloud та передплату на Melodics. Комутаційні можливості надають вихід MIDI, роз'єм TRS та порт USB-C.

Arturia MiniLab 3 доступний для покупки в чорному та білому кольоровому оформленні.

Архів блогу