среда, 19 октября 2022 г.

Arturia Augmented GRAND PIANO – віртуальне VST піаніно/синтезатор

Arturia Augmented GRAND PIANO – віртуальне VST піаніно/синтезатор

Компанія Arturia випускає віртуальний інструмент, здатний забезпечити звучання фортепіано високої якості для використання у виробництві звуку для кінематографії, а також ігор та будь-якого іншого середовища, де потрібен якісний звук клавішних.

Повідомляється, що новинка, окрім готових пресетів, дозволяє налаштувати звучання за допомогою двох окремих шарів, кожен з яких має два джерела звуку для створення складових текстур із будь-якою комбінацією семплів та синтезу. На додаток надається функція морфінгу з окремим регулятором, що дозволяє змішувати акустичний та синтетичний звук для отримання унікальної трансформації тембру. Крім цього, пропонується інтуїтивно зрозуміле налаштування за допомогою набору простих макроелементів управління, що впливають на різні параметри, а також секція ефектів (дисторшн, фазер, дилей, реверберація), арпеджіатор та параметри модуляції.

Augmented GRAND PIANO можна придбати всім користувачам з унікальною (обмеженою за часом) початковою ціною як на окремий інструмент VST, так і на комплект, що включає всі інструменти Augmented Series.

Архів блогу