четверг, 6 октября 2022 г.

Lewitt CONNECT 6 – USB аудіоінтерфейс із DSP

Lewitt CONNECT 6 – USB аудіоінтерфейс із DSP

Компанія Lewitt, яка відома своїми мікрофонами такими як LCT 640 TS, LCT 1040 та LCT 441 FLEX, анонсує випуск своєї першої звукової карти, що має низький рівень шуму (-133 дБВ), (кг + шум: 0.002%). Звукова карта пропонує гнучку маршрутизацію із вбудованою обробкою ефектів без навантаження ЦП комп'ютера з підтримкою роботи на Mac, Windows, iOS та Android. Новинка з перетворенням до 96 кГц/24 біт та фантомним харчуванням підійде для музикантів, геймерів, стримерів та блогерів. Вбудовані DSP ефекти девайса являють собою компресор, експандер і еквалайзер. Крім того, завдяки програмному забезпеченню Control Center можна запустити програмний мікшер, що дозволяє комбінувати звук мікрофона зі звуком із комп'ютера, мобільного пристрою чи іншого джерела. 

Повідомляється, що на додаток до трьох віртуальних стереоканалів є канал loopback для захоплення звуку із дзвінка Zoom, Discord, а також звуку гри або аналогічних комп'ютерних джерел. Користувачі можуть створити два незалежні звукові мікси, наприклад, один для моніторингу, а інший для надсилання потокового програмного забезпечення.


Слід зазначити, що із зовнішніх елементів управління надано лише один великий регулятор з можливістю натискання для регулювання гучності та гейну. Крім іншого, пристрій оснащується двома передсилювачами з посиленням до 72 дБ, а комутаційні можливості включають два комбіновані мікрофонні/інструментальні входи TRS/XLR, один вхід Aux, три роз'єми USB-C (для підключення до ПК, телефону та зарядки мобільних пристроїв), два незалежних виходу на навушники (3.5мм та 6.35 мм), два TRS L/R виходи на монітори та один стерео L/R вихід 3.5 мм.

Архів блогу