среда, 19 октября 2022 г.

Arturia MiniFreak – поліфонічний гібридний синтезатор

Arturia MiniFreak – поліфонічний гібридний синтезатор

Компанія Arturia анонсує випуск синтезатора з двома цифровими звуковими двигунами, аналоговими фільтрами, матрицею модуляції та різноманітними стереоефектами.

Повідомляється, що звукові движки новинки пропонують більше 20 режимів, які можна задіяти окремо, накладати один на одного та обробити їхнє звучання на виході для створення унікальних звукових текстур.

Крім аналогових фільтрів у комбінації з шестиголосною поліфонією, 12-голосною парафонією, монофонічною та унісонною конфігураціями, є розширена матриця модуляції з такими функціями як поліфонічні обгинальні ADSR, що налаштовуються багатосегментні форми LFO, FM, кільцева модуляція та ран.

Заявлено, що синтезатор оснащується чутливою до швидкості натискання 37-клавішною клавіатурою з післяторканням та функціями секвенсору/арпеджіатора. Девайс має 10 типів ефектів, включаючи стерео хорус і трисмуговий еквалайзер, а також поставляється з безкоштовним VST-інструментом MiniFreak V для більш ефективної інтеграції з DAW. Комутаційні можливості синтезатора являють собою роз'єми MIDI IN/OUT/THRU, роз'єм для педалі сустейну, вхід/вихід Clock, вихід Reset, TRS вихід для навушників, парний вихід TRS L/R, вхід TRS і USB порт.

Архів блогу