понедельник, 20 февраля 2023 г.

Барабани Каррім Ріггінс від Native Instruments, хіти, набори та MIDI-груви

Барабани Каррім Ріггінс від Native Instruments, хіти, набори та MIDI-груви

Native Instruments Karriem Riggins Drums MIDI барабанні груви патерни набори хітів віртуальних інструментів
Karriem Riggins Drums – це останній реліз у серії Play від Native Instruments, наборі віртуальних інструментів, мета яких – пропонувати високоякісні звуки в інтуїтивно зрозумілому та доступному пакеті. Розроблений у співпраці з барабанщиком і продюсером Каррієм Ріггінс (Дайана Кралл, Пол Маккартні, Каньє Вест), інструмент включає суміш заздалегідь визначених наборів, індивідуальних наборів і MIDI-грувів, створених самим Каррімом. Сторінка набору в графічному інтерфейсі інструмента надає інтерфейс у вигляді сітки, де користувачі можуть вибирати між готовими наборами або створювати власні, вибираючи семпли з включеної колекції одиночних ударів. Параметри Pitch та Velocity доступні для кожного окремого удару, а також елементи керування Attack, Decay, Sustain та Release, а також фільтри високих та низьких частот, а сторінка FX пропонує доступ до ряду процесорів ефектів Kontakt, які можна використовувати. або на окремих елементах як вставка або відправка, або застосовується глобально.

Кожен із включених наборів супроводжується шістнадцятьма ритмічними патернами, які розташовані у вигляді сітки на сторінці патернів інструменту. Ці груви можна налаштувати для відтворення всередині інструменту або запускати через MIDI, пропонуючи безліч варіацій завдяки параметрам Tightness, Swing та Velocity. Ті, хто хоче внести свої власні зміни до патернів, можуть просто перетягнути партію на MIDI-трек у своїй DAW для подальшого редагування.

Потім сторінка макросів полегшує налаштування користувачів управління (і діапазонів елементів управління) над параметрами приладу, при цьому результуючий елемент управління макросами стає доступним в головному уявленні приладу. Це дозволяє користувачам відразу ж отримувати доступ до настройок, що найчастіше використовуються безпосередньо з основного інтерфейсу, зменшуючи необхідність перемикання між вкладками при створенні своїх частин.

Всі звуки, представлені в Karriem Riggins Drums, були записані у знаменитій Studio 3 у Sunset Sounds у Лос-Анджелесі Ріггінсом та інженером Кайлом Хоффманном. До трекінгу було застосовано творчий підхід: пара експериментувала з незвичайним розташуванням мікрофонів, індивідуальними налаштуваннями барабанів та нетрадиційними методами виконання. Отримані семпли потім були оброблені з використанням ряду магнітофонів, модульних ефектів та пружинних ревербераторів, у результаті було створено колекцію експериментальних звуків з унікальним звучанням.
Сумісність

Karriem Riggins Drums працює в останній версії безкоштовного плеєра Kontakt Player від Native Instruments, який підтримується на ПК під керуванням Windows 10 або 11, а також на комп'ютерах Mac під керуванням macOS 10.15 або вище. Він доступний у форматах плагінів VST3, AU та AAX, а також як окрема програма. Потрібно 2,65 ГБ дискового простору.