суббота, 18 февраля 2023 г.

Zoom UAC-232 - 32-бітовий аудіоінтерфейс зі змінною бітовою глибиною

UAC-232 - 32-бітовий аудіоінтерфейс Zoom зі змінною бітовою глибиною

Zoom UAC-232 - 32-бітовий аудіоінтерфейс зі змінною бітовою глибиною

Zoom оголосила про випуск UAC-232, нового аудіоінтерфейсу з 2 входами і 2 виходами, що підтримує частоту 192 кГц, на основі 32-бітної технології зі змінною бітовою глибиною, яка використовується в польових рекордерах компанії F-серії. Оснащений двома мікрофонними передсилювачами та подвійною схемою аналого-цифрового перетворення, аудіоінтерфейс Zoom дозволяє користувачам записувати записи без кліпів з низьким рівнем шуму без необхідності встановлювати рівні посилення.

Ввід вивід
Пара комбінованих роз'ємів XLR/TRS на передній панелі забезпечує аналогові входи пристрою та приймає мікрофонні або лінійні сигнали, при цьому Zoom використовує ті ж високоякісні підсилювачі, що і їх пристрої серії F. Багато одразу помітять відсутність будь-яких регуляторів посилення, які були опущені з -за широкого динамічного діапазону, що забезпечується 32-бітним аналого-цифровим перетворенням із змінною бітовою глибиною.

Кожен канал має власний незалежний перемикач фантомного живлення, а перемикач гітари/басу дозволяє першому каналу функціонувати як інструментальний вхід Hi-Z. Чвертьдюймовий роз'єм забезпечує вихід на навушники потужністю 100 мВт, здатний керувати навіть найвибагливішими навушниками, а великий поворотний перемикач дозволяє контролювати рівень вихідного сигналу інтерфейсу.

На задній панелі є основний стереовиход на парі чвертьдюймових роз'ємів TRS, у той час як вхід/вихід MIDI також забезпечується завдяки парі п'ятиконтактних роз'ємів DIN. Інтерфейс оснащений двома портами USB-C, один із яких забезпечує передачу даних на хост-комп'ютер, а другий дозволяє підключати виділене джерело живлення USB у ситуаціях, коли хост-комп'ютер не може забезпечити достатньо енергії через USB.

Моніторинг та контроль
Конфігурація маршрутизації та моніторингу UAC-232 забезпечується програмною програмою Mix Control, яка доступна для платформ Mac, ПК та iOS. Доступні режими Music та Streaming для оптимізації конфігурації вводу-виводу для використання DAW або потокових програм відповідно, а функція Loopback дозволяє користувачам комбінувати відтворення звуку на комп'ютері із вхідними сигналами пристрою у програмному забезпеченні для маршрутизації.

Інтерфейс також пропонує функцію моніторингу без затримок, з перемикачем Direct Monitor на передній панелі, що спрямовує сигнал із двох аналогових входів на вихід для навушників до того, як відбудеться якесь перетворення. Налаштування гучності та панорамування для цього міксу можна потім контролювати за допомогою програмного забезпечення Mix Control.