воскресенье, 19 февраля 2023 г.

2HP Slice - огляд

2HP Slice

Компанія 2HP, заснована на принципі, що хороші речі приходять у невеликих упаковках, спеціалізується на створенні модулів, які користуються заповненням незручних місць у вашій стійці. І так, всі вони мають ширину 2 HP, що становить лише 11,16 мм. Деякі роз'єми ширші, ніж це...

Так що робить цей конкретний 11,6 мм? Ну, він записує звук та відтворює його як цикл. Цей цикл запускається кнопкою Trig або тригерним сигналом або миттєво, або з фіксацією. Розмір лупа регулюється ручкою Size або CV, що входить, і варіюється від неквапливих двох тактів до високих 1/256. І ці розподіли відносяться до вхідного тактового сигналу, тому що, на відміну від іншого аудіоретранслятора 2HP, Freez, Slice тактується. Це означає, що ви можете контролювати своєчасні ефекти заїкуватості, храповика та збоїв. Це також означає, що ви можете S&H витягати з розміру петлі, подавати будь-яку нісенітницю, яку ви хочете, на вхід годинника і радіти шумовому хаосу, заснованому на часі, який виникає. Всім гарного настрою. 2HP описують Slice як «без кліків», результат, який вони пояснюють «коротким, заснованим на вікнах, що обгинають, на слайсах», що корисно, але, ймовірно, буде представляти більший інтерес для тонкого заїкаючого натовпу, ніж бригада шумового хаосу.

Як і у випадку з усіма модулями 2HP, розмір – це і прокляття, і благословення. Коли всі п'ять роз'ємів зайняті, може бути важко дістатися регулятора розміру, кнопки тригера і перемикача Triplet (є перемикач Triplet!), але це швидше модуль «керування за допомогою CV», ніж фристайлова штука з маніпулюванням ручкою і так далі. це менше проблем, ніж може бути. Однак, як завжди, вхідна ціна низька, а віддача від HP неперевершена. Якщо вам потрібне свавілля flashcore або просто випадковий ефект заїкуватості зі смаком, Slice від 2HP доставить вас туди.